QUE PASSA AMB EL MENJADOR?

Un compañero/a anónimo nos ha dejado esta entrada en el correo.

Sembla que un cop solucionat el tema del Expedient de Regulació d’Ocupació, ens hem oblidat del problema del tancament del menjador dos. Encara que ja no tinc clar si encara el tenim, aquest problema, o no, perque la direcció va anunciar el seu tancament i desde a les hores no ha tornat a dir res.

El comité d’empresa i els treballadors de NISSAN hem mostrat el rebuitx a aquesta mesura, i els treballdors de SERUNION s’han mobilitzat en contra dels acomiadaments…i a partir d’ara que passarà?

Mentrestant no arrivin noticies, espero que bones, hem faix les mateixes preguntes com si la decisió del tancament fos per demà.

Asumirem que solsament serveixin menjars al menjador 1? Asumirem que ens redueixin els horaris de dinar?, estem d’acord en que els treballadors a torn no puguin dinar? Estem preparats, en el cas de que no hi hagi prou capacitat en un menjador 1, a fer cues i a discutir entre nosaltres per falta de lloc?. Tenim l’exemple del parking de pintura: Falta d’espai + cap solució = a discusions entre nosaltres, els treballadors.

On vol arrivar l’empresa? Vol arrivar a situacions com les que descric a dalt?, reduir despeses a costa dels treballador?, retallar els nostres drets socials i crear malt ambient?, es això el que volen?, perque després del tancament i les mesures restrictives que diuen que volen pendre molt en temo que això serà el que passarà.

La direcció té en compte que som més de quatre mil treballadors i uns quants més de subcontractes, i que estem ubicats a un poligon indústrial i que tot això requereix d’uns serveis?.

No creu l’empresa que tots sortim guanyant si es faciliten les coses ? (si no les compliquen, perque no estem parlant d’una reivindicació nova que impliqui augment dels costos, sino del manteniment d’un servei que el tenim desde fa uns quants anys).

Els treballadors no estem demanant “l’oro i el moro”, (de fet no estem demanant res) simplement el manteniment d’uns serveis, drets socials adquirits, que faciliten l’accés al lloc de treball… i també l’accés a la producció.

SALUT I BON PROFIT